Horari: OBERT: Dilluns a divendres 8.30 a 14.30, preferentment amb cita prèvia

Notícies

  • Home
  • Notícies
  • Lleida Rehabilita, d’Aparelladors Lleida, a Teleponent
Lleida Rehabilita, d’Aparelladors Lleida, a Teleponent

Lleida Rehabilita, d’Aparelladors Lleida, a Teleponent

La televisió online lleidatana Teleponent va emetre un reportatge sobre l’alternativa que proposa el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida (CAATEELL), Aparelladors Lleida, de rehabilitar edificis a través de la campanya Lleida Rehabilita. Una proposta que posa èmfasi en la rehabilitació, sense detriment de l’obra nova, com a eina per conservar i mantenir els edificis per evitar la seva degradació, així com la redistribució dels seus espais interiors segons les necessitats canviants de les famílies al llarg del temps.
Rehabilitar també implica apostar per la millora mediambiental i la sostenibilitat econòmica del món local. Una sèrie d’actuacions que suposen un benefici no només pels propietaris dels edificis o els seus habitants, sinó també per l’economia del barri o la zona on està situat. I és que rehabilitar afavoreix l’heterogeneïtat de la ciutat, a nivell d’estrat econòmic i social, i permet a moltes persones no haver de deixar el seu barri de tota la vida, la qual cosa suposa un trencament que afecta molt especialment persones d’edat avançada.
Podeu veure el reportatge cliqueu en aquest enllaç.


Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.