Horari: OBERT: Dilluns a divendres 8.30 a 14.30, preferentment amb cita prèvia

Notícies

  • Home
  • Notícies
  • TV3 es fa ressò de la campanya Lleida Rehabilita del CAATEELL
TV3 es fa ressò de la campanya Lleida Rehabilita del CAATEELL

TV3 es fa ressò de la campanya Lleida Rehabilita del CAATEELL

La campanya Lleida Rehabilita del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida (CAATEELL), Aparelladors Lleida, està tenint un fort ressò mediàtic en mitjans locals i autonòmics. Prova d’això és el reportatge emès el passat 18 de gener en el Telenotícies Comarques de Televisió de Catalunya, TV3; on es plasmava l’impuls que està tenint la iniciativa de rehabilitar edificis antics i transformar-los en habitatges nous i sostenibles per menys diners del que significaria comprar-ne un d’obra nova.
El reportatge de TV3 se centra en la rehabilitació d’un magatzem agrícola a Montoliu de Lleida que aprofita un espai ja existent, sense haver d’utilitzar-ne un de nou, amb tots els avantatges que això suposa en termes d’aprofitament de serveis i ubicació. A més, es ressalta l’augment de les rehabilitacions a Lleida en, en tres anys, han augmentat un 9%. Parlen, també, de les rehabilitacions d’edificis que se centren a eliminar limitacions dels edificis que poden convertir-se en barreres socials i de l’estalvi que suposa rehabilitar; un fet que permet tenir una casa nova sense moure’s de la llar.
Per veure el reportatge sencer, cliqueu en aquest enllaç.


Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.