Horari: OBERT: Dilluns a divendres 8.30 a 14.30, preferentment amb cita prèvia

Notícies

  • Home
  • Notícies
  • "PERSPECTIVA PROFESSIÓ 2020". #TORNEMACONSTRUIR . Enquesta per estudi sociològic de la professió.
"PERSPECTIVA PROFESSIÓ 2020". #TORNEMACONSTRUIR . Enquesta per estudi sociològic de la professió.

"PERSPECTIVA PROFESSIÓ 2020". #TORNEMACONSTRUIR . Enquesta per estudi sociològic de la professió.

EL Consell Català de Col·legis, amb la participació del CAATLLEIDA ha impulsat un estudi sociològic "Perspectiva professió 2020". #tornemaconstruir, que té com a objectiu fer una "radiografia de l'estat del sector".
Es tracta d'un estudi per identificar i quantificar les diferents activitats que avui desenvolupen els arquitectes tècnics i la importància que tenen en el seu dia a dia. Amb aquest estudi, el més ambiciós en abast i en representació que s’ha fet fins ara al sector, volem arribar més enllà del col·lectiu col·legiat, i obrir la participació a qualsevol arquitecte tècnic.
L'objectiu és que tots puguem disposar d’una fotografia de la professió, on quedin reflectides les diverses activitats dels professionals de l’arquitectura tècnica i el pes específic de cadascuna d’elles per tal d'identificar oportunitats del sector i establir d'estratègies de futur.
Seguidament us donem l´enllaç per participar en l´enquesta: https://www.apabcn.cat/documentacio/comunicacio/perspectiva/consell.html?utm_source=lleida&utm_medium=consell&utm_campaign=questionari
.
Agraïm efusivament la vostra col·laboració!


Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.