Horari: OBERT: Dilluns a divendres 8.30 a 14.30, preferentment amb cita prèvia

Notícies

  • Home
  • Notícies
  • MUSAAT POSA A DISPOSICIÓ TELÈFON PER INFORMACIÓ, ORIENTACIÓ I SEGUIMENT MÈDIC ALS SEUS MUTUALISTES

MUSAAT POSA A DISPOSICIÓ TELÈFON PER INFORMACIÓ, ORIENTACIÓ I SEGUIMENT MÈDIC ALS SEUS MUTUALISTES

des de Musaat han habilitat per a mutualistes i el seus familiars, un telèfon per informar, orientar i fer un seguiment mèdic en relació a la COVID-19. El telèfon és el 91 217 60 39 i l'atenció és 24 hores sense cap mena de cost.
El servei s'ha contractat a l'entitat HealthMotiv.
A través del contacte es durà a terme seguiment personalitzat a mututalistes afectats per COVID-19 durant tot el procés i fins la resolució del seu problema. D'altra banda, el telèfon també atendrà altres consultes i urgències mèdiques, com accidents de la llar, interpretació de símptomes de malalties, interpretació d'informes mèdics, consultes farmacològiques,...
Aquest servei també serà notificat als mutualistes mitjançant butlletí electrònic on s'explicarà l'operativa. S'adjunta link al web:
https://www.musaat.es/actualidad/noticias/musaat-covid-19-telefono-especial-de-informacion-orientacion-y-seguimiento-medico
El consell d'Administració de Musaat estudia altres accions en favor dels mutualistes amb la finalitat de dotar-los de millor servei, atendre les necessitats i aportar valor. .


Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.