Horari: De Dilluns a Divendres de 8:30 a 14:30 h

Notícies

BIM Summit 2018

BIM Summit 2018

IV Edició de l´European Bim Summit se celebrarà del 7 al 9 de Març de 2018 a l’Auditori AXA de l’Illa Diagonal amb la Robòtica com a tema principal.
Us cop consolidat com un dels grans esdeveniments en la matèria, en aquesta edició han volgut fer un salt endavant en complexitat i profunditat dels casos d’estudi. D’aquesta manera, es presentaran els darrer avenços i el gran impacte d’aquest nou mètode de treball a Europa i a la resta del món ; descobrirem com el BIM i els seus nous processos estan generant start-ups internacionals que han esdevingut fenòmens de negoci,pels serveis i productes que ofereixen dins del sector de la construcció i que, sense el MIB, no hi serien.
I per primera vegada veurem l’aplicació en robòtica de l’ús de les dades digitals que s’hi generen. En aquesta edició seran els països de parla alemanya els que ens mostraran la seva estratègia nacional particular.
Podeu trobar informació més detallada a WEB del BIM Summit 2018.
Com a professionals de l’Arquitectura Tècnica, aquesta és una excel·lent oportunitat de prendre contacte amb la metodologia més avançada, per la qual cosa, com a col·legiats disposeu d’un descompte del 50% en el preu de l’entrada (preu final : 195€) i en el preu de la transmissió en videostreaming per als dos dies(preu final : 50%).
Si esteu interessats cal que en envieu la vostra petició per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal de que us enviïn el codi de descompte que caldrà introduir en el moment de tramitar la inscripció.
La promoció serà vigent fins el 8/2/2018 o , lògicament, fins a esgotar entrades.


Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.